Od nedele platia dopravné obmedzenia v areáli Rooseveltovej nemocnice

SPRÁVY
0 /

V Rooseveltke od nedele dochádza v nemocničnom areáli z dôvodu uzavretia časti vnútornej komunikácie k viacerým dopravným obmedzeniam, ktoré budú trvať cca 2 týždne.

K zmene organizácie dopravy dôjde pri výjazde z vnútorného areálu a pri spodnom vstupe do banskobystrickej Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou.

Dopravná situácia v Rooseveltovej nemocnici

Dopravná situácia v Rooseveltovej nemocnici

Na výjazdovej komunikácii smerom od Detskej fakultnej nemocnice až k výjazdovej rampe bude úplne obmedzená doprava. Z tohto dôvodu bude výjazd z areálu presmerovaný na smer Podlavice popri Urgentnom príjme – cez Jedľovú ulicu.

Doprava do Detskej fakultnej nemocnice bude presmerovaná a pacienti sa k nej dostanú cez bočnú rampu po ľavej strane pred hlavnou vrátnicou a vjazdom do vnútorného nemocničného areálu.

Vjazd do Rooseveltky

Vjazd do Rooseveltky

Rooseveltova nemocnica prosí všetkých pacientov, návštevníkov a zamestnancov, aby obmedzili nelegálne parkovanie na Jedľovej ulici a umožnili tak obnoviť obojstrannú premávku na tejto ulici. Na dodržiavania dopravného značenia bude dohliadať Mestská polícia Banská Bystrica.

„Ďakujeme všetkým za trpezlivosť a pevne veríme, že dodržiavaním všetkých dopravných opatrení bude plne zachovaná plynulosť premávky v areáli nemocnice a v jej okolí,“

uvádza Rooseveltova nemocnica na sociálnej sieti.

Video dopravných obmedzení v areáli Rooseveltovej nemocnice: https://www.facebook.com/fnspfdr/videos/474548738523114

Zdroj: Ružena Maťašeje , Foto: Rooseveltova nemocnica a ilustračné