Spoznali sme vyzývateľa Vlada Draculu Moravčíka v aprílovom súboji o svetový titul Enfusion

ŠPORT
0 /

Minulý  víkend sa v rámci svetovej série Enfusion konal v holandskom Eindhovene contender fight,  ktorý určil vyzývateľa nášho šampióna Vladimíra Moravčíka v súboji o svetový titul Enfusion do 80 kg.

Víťazom duelu sa stal holandský kickboxer srbského pôvodu  Robin “tha king of the ring” Ciric. 22 – ročný Robin Ciric má na svojom konte 35 výhier v ringu (z toho 8 KO) a 3 prehry.  Jeho doterajšími najväčšími úspechmi sú :

2015 IRO Dutch champion – 79 kg

2015 IRO European champion – 79 kg

2017 WKA World champion – 83 kg

robin ciric

Vyzývací súboj o svetový titul Enfusion, ktorého je 37 – ročný Vlado Dracula Moravčík aktuálne dvojnásobným  držiteľom, sa uskutoční 27. apríla 2019 počas galavečera svetovej série Enfusion na zimnom štadióne v Žiline.

„Urobím všetko preto, aby som do tretice obhájil svetový titul Enfusion do 80 kg proti Robinovi. Tento galavečer je neskutočne našlapaný účasťou top fighterov ako aj produkčne. Ďakujem všetkým za podporu a vidíme sa v Žiline,“

povedal Vlado Moravčík pre náš portál.   

dracula tim  

Vo svojej doterajšej bohatej športovej kariére thaiboxera má Moravčík na konte 92 profesionálnych zápasov, z toho 82 výhier (31 KO), 2 remízy a 8 prehier. Bol  6 x svetový, 2 x interkontinentálny a 3 x európsky šampión rôznych prestížnych asociácií. Okrem nášho  bystrického Draculu sa v Žiline predstavia aj dvaja jeho zverenci Jozef Joky Janotík a Richard Dobrotka z Dracula Gymu.

Lístky na tento prestížny svetový galavečer si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/enfusion-slovakia-2019-2019-04-27/ alebo v sásovskej Šport Zóne v cena od 12 €. Informácie o galavečeri sa dajú sledovať aj na facebookovej udalosti Enfusion Slovakia 2019.

plagat enfusion zilina