Prvé letné VEREJNÉ KORČULOVANIE v stredu (možno) aj s trofejami „baranov“ a „akademikov“

ŠPORT
0 /

Pre Zimný štadión a banskobystrický hokej skončila dlhá, náročná, no úspešná sezóna. Zakončili ju historické víťazstvá hneď dvoch domácich družstiev.

Dve hokejové trofeje pre Banskú Bystricu

Vysokoškolským hokejistom z UMB Hockey Teamu sa v Európskej univerzitnej hokejovej lige (EUHL) podarilo ukončiť štyri roky trvajúcu víťaznú šnúru hokejistov UK Praha a prvýkrát počas trvania EUHL tak priniesli trofej na Slovensko do domovského stánku v Banskej Bystrici.

Obrovským úspechom bola napínavá obhajoba majstrovského titulu v podaní hokejistov HC ’05 iClinic Banská Bystrica, ktorí zvíťazili v slovenskej najvyššej hokejovej Tipsport lige.

„Obom domácim mužstvám za predvedené výkony počas celej sezóny v mene spoločnosti MBB a.s. srdečne gratulujem,“

uvádza Ing. Dušan Argaláš, generálny riaditeľ MBB a.s.

Náročná sezóna sa dotýkala aj prevádzky Zimného štadióna

Dušan Argaláš hovorí:

„Z pohľadu prevádzkovateľa uplynulú sezónu hodnotím ako bezproblémovú. Poďakovanie patrí všetkým našim zamestnancom, ktorí dohliadali na správne fungovanie technológií, zabezpečovali kvalitu ľadovej plochy a poriadku v oboch halách počas celej sezóny, konkrétne správkyni zimného štadióna pani Šikulovej, ľadárom pánom Moravčíkovi, Betkovi, Pastuchovi, Cimermanovi, Patúšovi, Filipkovi a v neposlednom rade aj upratovačke pani Bučkovej. Vďaka patrí aj externým spolupracovníkom z firiem MG ELECTRIC s.r.o. a FROST service s. r. o.“

Skončením súťažnej hokejovej sezóny sa s ľadom v Banskej Bystrici nekončí 

Po minuloročnom pozitívnom ohlase, MBB a.s. ponechá ľad v meste pod Urpínom aj počas letného obdobia. Ľad bude k dispozícii pre športovcov, skupinovú klientelu aj verejnosť najskôr v tréningovej hale „B“, počas mesiacov máj, jún a od polovice júla v hlavnej hale „A“.

Po mesačnej prestávke tak od 2. mája 2018 pozýva metská spoločnosť  MBB a.s. širokú verejnosť na letné VEREJNÉ KORČUĽOVANIE do tréningovej haly ,,B“, pravidelne každú STREDU od 17:30 – 19:00 hod. a SOBOTU od 17:00 – 18:30 hod.

Malým, začínajúcim korčuliarom budú opäť bezplatne k dispozícii detské pomôcky pre ľahšie zvládnutie základov korčuľovania. Pre uloženie osobných vecí a oblečenia sú pripravené odkladacie skrinky. Vstupné sa počas letnej prevádzky nemení a zostáva dospelí a deti nad 15 rokov 2 €, ostatní + ZŤP 1 €.

Prvé letné VEREJNÉ KORČULOVANIE s víťaznými trofejami „baranov“ aj „akademikov“…

Šéf MBB a.s. Ing. Dušan Argaláš k letnému verenému korčuľovaniu pridáva jednu pikošku:

„V čase uzávierky tlačovej správy sme oslovili oba víťazné tímy, či by nebolo možné prvé letné verejné korčuľovanej v stredu 2. 5. 2018 poňať oslavne a či by nedokázali priniesť trofeje priamo na klzisko. Dúfajme, že sa to podarí „zmanažovať“, keďže trofeje kolujú medzi hráčmi, a že návštevníci a všetci priaznivci „baranov“ aj „akademikov“sa budú môcť pokochať, odfotiť a dotknúť víťazných pohárov a zakorčuľovať si aj s niekoľkými hráčmi domácich tímov. Držme si palce a srdečne všetkých pozývame!“

Viac informácií o novinkách a prípadných zmenách sa dozviete na internetovej stránke  www.zimnystadionbb.sk.

 

Zdroj: MBB, Foto: ilustračné