Najväčšia pivná oslava v Banskej Bystrici: URPÍN FEST 2024 sa uskutoční už dnes!

KULTÚRA
0 /

Už dnes, čiže v sobotu 19. októbra 2024 sa v banskobystrickej Tipsport Aréne uskutoční najväčší festival hudby, piva a gastronómie, aký kedy mesto zažilo – URPÍN FEST 2024. Tento jedinečný festival prinesie neopakovateľnú atmosféru tradičného Oktoberfestu priamo do srdca Slovenska.

Na pódiu vystúpi päť legiend slovenskej hudobnej scény, ktoré zaručene postavia návštevníkov Tipsport Arény na nohy:

  • Smola a hrušky
  • Polemic
  • Heľenine oči
  • Desmod
  • Tublatanka.

Okrem kvalitnej hudby sa návštevníci môžu tešiť na bohatú gastro zónu, kde budú ponúkané rozmanité pivné špeciály od banskobystrického pivovaru Urpiner. Milovníci piva a jedla si prídu na svoje vďaka širokej ponuke, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších gurmánov.

O dobrú náladu počas prestávok sa postará moderátor rádia BBFM, Kevin Ivanko, ktorý pripraví pre návštevníkov rôzne pivné súťaže a zábavné aktivity.

„URPÍN FEST 2024 je príležitosťou spojiť hudbu, skvelé jedlo a pivo do jedného veľkolepého zážitku. Veríme, že si každý návštevník odnesie nezabudnuteľné spomienky a podujatie sa stane novou tradičnou oslavou jesene v Banskej Bystrici,“

– uviedla event manažérka podujatia Veronika Švantnerová.

Generálnym partnerom podujatia je banskobystrický pivovar URPINER. Mediálnym partnerom je BBFM rádio.

ORGANIZAČNÉ POKYNY K PODUJATIU:

Z dôvodu nariadenia mesta Banská je parkovanie v blízkosti areny vyhradené pre rezidentov. Odporúčame návštevníkom URPÍN FEST 2024 využiť Mestskú hromadnú dopravu, prípadne parkovanie parkovisko na Mičinskej ceste. Vstupy do Tipsport Areny budú vyznačené. Pracovníci SBS na hlavnom vstupe skontrolujú návštevníkom lístky a následne ich budú navigovať k ich vstupu. Pred samotným vstupom do Tipsport arény prebehne bezpečnostná kontrola, zakázané budú nebezpečné predmety (zbrane, nože, sklenené predmety,…), či vlastné alkoholické i nealkoholické nápoje.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť zažiť najväčší pivný festival v Banskej Bystrici!

Dátum a čas: 19. októbra 2024, začiatok o 16:00hod. (otvorenie Tipsport Areny o 14:30 hod.)
Vstupenky: Možné zakúpiť len online, alebo v sieti Ticketportal. Vstupenky na mieste nebude možné zakúpiť.

Autor: (cb úprava), Zdroj: Tipsport aréna Banská Bystrica