Benefičný koncert Tribute to Rock v Banskej Bystrici pre OZ Cesta von

KULTÚRA
0 /

Terasa Stredoslovenského osvetového strediska v Banskej Bystrici sa 24. augusta opäť premení na rockovo-metalovú arénu. Štyri slovenské tribute bandy zahrajú najväčšie hity skupín Metallica, Green Day, U2 a Black Sabbath.

Benefičný koncert podporí občianske združenie Cesta von, ktoré pomáha ľuďom z vylúčených komunít, najmä rómskym mamičkám a ich deťom, ale aj dospievajúcim a dospelým.

Koncert pre dobrú vec

Podujatie sa začína 24. augusta 2024 o 17:00 hod. a z výťažku zo vstupného organizátori podporia aktivity občianskeho združenia Cesta von. Toto občianske združenie sa venuje pomoci ľuďom, ktorí sa často ocitajú v začarovanom kruhu chudoby a sociálneho vylúčenia. Ich cieľom je pomôcť im prekonať prekážky a zlepšiť ich životné podmienky.

Rovnaká štartovacia čiara pre každé dieťa

Jednou z kľúčových oblastí, na ktorú sa Cesta von zameriava, je pomoc rómskym mamičkám s malými deťmi. Prostredníctvom programu Omamy učia mamičky, ako správne rozvíjať ich deti už od narodenia.

Dostanú tak základy, na ktorých môžu neskôr v škôlke a škole stavať. Cieľom je dopomôcť k tomu, aby každé dieťa, bez ohľadu na jeho pôvod, malo rovnakú šancu na úspešné vzdelanie.

Spojenie zábavy a pomoci

Koncert na terase Stredoslovenského osvetového strediska ponúka príležitosť spojiť príjemné s užitočným. Návštevníci si môžu vychutnať kvalitnú rockovú hudbu a zároveň prispieť na dobrú vec.

Informácie o koncerte

  • Dátum: august 2024
  • Čas: 17:00
  • Miesto: Terasa Stredoslovenského osvetového strediska, Dolná 35, Banská Bystrica
  • Vstupné: od 13 eur
  • Účinkujú: Intrepid (Metallica cover band), Green Day Tribute, U2 Revival SK, Electric Funeral Black Sabbath Tribute

Viac informácii o aktivitách občianskeho združenia Cesta von môžete nájsť na www.cestavon.sk.

Zdroj: Peter Javorský, Foto: ilustračné