BDNR: Marie Jones – Kamene vo vreckách

SPRÁVY
0 /

Príbeh o tom, čo sa stane, keď Hollywood obsadí írsky vidiek: konflikt kultúr medzi arogantným štábom, hercami a domácimi komparzistami je neodvratný a neodvratne zábavný!

kamene-vo-vreckachKomédia.
Celý príbeh prebúdzajú k životu dvaja talentovaní herci, ktorí predstavujú 13 postáv na pľaci filmovej produkcie „Tichého údolia“: od dvoch drzých írskych chalanov, odhodlaných stať sa veľkými filmovými aktérmi, cez hollywoodsku hviezdu, ktorej írskemu prízvuku chýba ešte dosť veľa k dokonalosti.

Réžia: Klaudyna Rozhin
Hrajú: Peter Čižmár, Miki Macala

Príďte sa zabaviť v vynikajúcim spišským divadlom do Bábkového divadla na Rázcestí. Kamene vo vreckách sľubujú vtip, zábavu a rozkoš od začiatku do konca.

kamene-vo-vreckach-2Hosť: Divadlo Kontra, Spišská Nová Ves

Divadlo Kontra je profesionálne divadlo so stálou scénou v Spišskej Novej Vsi, v podzemí Domu Matice slovenskej. Je jediným divadlom na Spiši, ktoré získalo najprestížnejšie divadelné ocenenie u nás – Dosky 2007 „Objav sezóny“ a prezentovalo sa nielen v Poľsku či Čechách, ale aj vo Veľkej Británii /Festival Edinburgh Fringe, Bristol/. Svojím zameraním je na Slovensku ojedinelé; premiéruje diela ešte neuvádzané, tie, ktoré dobyli svetové divadelné scény a získali mnohé ocenenia po celom svete.

Dĺžka predstavenia: 50 min., vstupné: 4 €
Dátum a čas: streda 9. marec o 19.00 h, v sále

Zdroj: Bdnr.sk