Čaj o piatej: V nedeľu pokračuje Akadémia európskeho seniora v Robotníckom dome

KULTÚRA
0 /

Mesto Banská Bystrica pozýva na obľúbenú tanečnú zábavu so živou hudbou. Môžete stráviť  príjemné popoludnie plné zábavy a tanca, ktoré sa uskutoční v nedeľu 27. októbra 2024 o 17:00 hod. v Robotníckom dome v rámci Akadémie európskeho seniora.

O zábavu sa postará speváčka československých hitov a evergreenov Soňa Hanzl-Kopčanová spolu so svojou kapelou. Špeciálnym hosťom bude banskobystrická šansonierka Libuša Mažgutová.

Soňa Hanzl-Kopčanová

Soňa Hanzl-Kopčanová

Soňa Hanzl-Kopčanová je slovenská populárna speváčka z teamu SENZI TV, pedagogička, riaditeľka SONYTA MUSIC, sólistka banskobystrickej kapely SONYTA & Chilly Band, autorka a spolupracovníčka mnohých slovenských populárnych hudobných osobností, víťazka viacerých súťaží – Bystrické zvony či Košický zlatý poklad.

Vstupné je 4 eurá. Predpredaj vstupeniek zabezpečuje Turistické informačné centrum na Námestí SNP 1. Rezervácia vstupeniek: 048/433 05 35, 0917 505 975 alebo katarina.hulinova@banskabystrica.sk.

Banskobystrická samospráva  pokračuje v organizovaní hudobno – tanečných zábav pri čaji aj v tomto  roku.  Jedná o populárnu aktivitu mesta, ktorá sa teší záujmu mnohých Bystričanov, hlavne tých skôr narodených.

Vedúca oddelenia kultúry MsÚ Banská Bystrica Lýdia Baranová hovorí:

„V minulosti sa Banskobystričania zabávali v kaviarňach i kultúrnych domoch. Na tieto zábavy si však spomínajú už len skôr narodení obyvatelia mesta. V Robotníckom dome môžu objaviť čaro minulosti pri dobrom čaji a obnovenej tradícii tanečných zábav všetky vekové kategórie.“

Ak sa chcete zabaviť so svojimi priateľmi pri nedeľnom hudobnom čaji s tancom, Robotnícky dom je to správne miesto pre vás.

Autor: (tom), Foto: mesto BB a ilustračné