Ako jednoducho a pritom účinne dosiahnuť žiarivo biely úsmev?

PR
0 /

Keď máme problémy so zubami, je to vždy nepríjemné. Bolesť zubov patrí k tým horším a veľakrát si návštevu zubára „odnesie“ aj naša peňaženka. Už toto samotné by malo byť dostatočným „strašiakom“ pred zanedbávaním prevencie.

Chybičky na vašich zuboch si ľudia rýchlo všimnú

Okrem toho sa hovorí, že zuby sú prvou vecou, ktorú si na vás druhý človek všimne. No dobre, možno ak si oblečiete vtipné tričko s potlačou, tak zaujmete ním, ale ak by sme mali dať žarty bokom, naozaj si všímame na druhých ľuďoch aj zuby.

A obzvlášť rôzne zafarbenie a podobné neduhy si na nás druhý hneď všimnú. Mnohokrát totižto nestačí ani pravidelné a dôkladné čistenie zubov. Zubné pasty totižto čistia zuby len na povrchu. Ak má zafarbenie pôvod pod sklovinou, žiadna zubná pasta si s ním neporadí. To je práca pre účinné bieliace pásiky.

Bieliace pásiky sú efektívne a jednoduché riešenie 

Ak chcete absolvovať naozaj účinné bielenie zubov s viditeľnými výsledkami aj v prípade, že príčina zafarbenia vašich zubov je pod sklovinou, sú to práve bieliace pásiky, ktoré vám môžu pomôcť. A samozrejme ešte aj ambulantné bielenie, ale za to si adekvátne priplatíte.

Bieliace pásiky sú oproti ambulantnému bieleniu lacnejšie a pritom obsahujú rovnaké ingrediencie aké využívajú zubní lekári. A to pohodlie, keď nemusíte kvôli žiarivo bielemu úsmevu nikam chodiť a jednoducho si zuby môžete bieliť doma popri ďalších činnostiach. Tak to je na nezaplatenie!

Bieliace pásiky si jednoducho nalepíte na zuby a necháte pôsobiť stanovený čas. To opakujete taký počet dní aký je určený, ale prvé výsledky zväčša uvidíte už po prvých dňoch. Nič viac za tým nehľadajte, skutočne je to takto jednoduché. Vybrať si naviac môžete z viacerých druhov pásikov. Môžete vyberať podľa toho aké výrazné bielenie chcete dosiahnuť, prípadne podľa toho ako rýchlo chcete mať zuby belšie a podobne. Je to len na vás!

Zdroj: PR, Foto: Khorzhevska / Shutterstock.com