Exkluzívne: Video z prepadu benzínky Agip!

SPRÁVY
87 /

Na videozázname z priemyselnej kamery je jasne vidieť celý priebeh lúpežného prepadnutia a následnej vraždy predavačky Slávky (40). Osudnou sa jej pravdepodobne stala jej odvaha. Bystricoviny.sk prinášajú videozáznam ako jediné médium na Slovensku.

K incidentu došlo v sobotu, 12. septembra nadránom, keď dvaja muži prepadli čerpačku Agip na diaľnici medzi Zvolenom a Žiarom nad Hronom. Krátko po 03:00 hod. vchádzajú do predajne na čerpaciu stanicu dvaja muži v čiernom. Mladá predavačka, ktorá má byť podľa denníka Nový čas dcérou zavraždenej predavačky sa prizerá príchodu lupičov pokojne. Jeden z mužov s dlhou guľovou zbraňou, čiernou mikinou s kapucňou a kuklou na hlave vchádza k pultu, druhý maskovaný lupič ostáva strážiť pri dverách.

Čo sa udialo v sobotu ráno?

ČAS: 03:02:43 hod.: Na priemyselných kamerách pred vchodom sa objavujú dvaja maskovaní muži. 23-ročná predavačka je v predajni, druhú zatiaľ nevidieť.

03:02:46 hod.: Lupiči vchádzajú, jeden ostáva stáť vo dverách, ktoré sa otvárajú na pohybový senzor, aby ich zablokoval, druhý vchádza ku pokladni. Mladá predavačka nepanikári a pokojne dokladá ďalej tovar do chladničky.

03:02:47 hod.: O sekundu neskôr sa v zábere objavuje 40-ročná predavačka. Vychádza pravdepodobne zo skladu a lupiči ju majú za chrbtom, zatiaľ ju pravdepodobne nevidia.

03:02:52 hod.: Jeden z lupičov stojí pri pokladni a niečo hovorí mladšej predavačke, stojacej 2 metre od neho. Zdá sa, že s ním komunikuje, ale ďalej dokladá tovar do chladničky.

03:02: 54 hod.: Mladá predavačka stále pokračuje v dokladaní tovaru, lupič sa začína obzerať, akoby niekoho hľadal.

03:02: 56 hod: Počas deviatich sekúnd, odkedy sa v zábere objavila staršia predavačka, neurobila vôbec nič. Lupiči ju ešte nezbadali, napriek tomu sa nepokúša skryť a privolať pomoc, ale berie do rúk drobný tovar a vychádza spoza regálov do predajne priamo k lupičovi.

03:03: 02 hod.: Staršia predavačka sa pozerá priamo na lupiča, prichádza k nemu, očividne s ním komunikuje. Popri lupičovi bez obáv prechádza približne vo vzdialenosti pol metra. Ten na ňu mieri zbraňou. Mladá predavačka stále dokladá tovar do chladničky a situácii takmer nevenuje pozornosť.

03:03:03 hod.: Lupič vystrelí na staršiu ženu z tesnej vzdialenosti do oblasti hrudníka. Tá padá na zem, lupiči sa dávajú na útek.

03:03:05 hod.: Mladá predavačka prichádza k staršej predavačke ležiacej na zemi. Pripomeňme, že ide o matku a dcéru.

03:03:08 hod.: Celý incident trval 25 sekúnd. Lupiči sa strácajú zo zorného uhla kamery. Mladá predavačka sa skláňa k matke ležiacej na zemi. Po dvoch sekundách vstáva a odchádza zavolať pomoc.

03: 03: 10 hod.: Záznam končí.

Podľa prvých informácií postrelená žena umiera už počas prevozu do nemocnice. Podľa aktuálne známych informácií umrela až okolo piatej hodiny ráno v nemocnici. Polícia po páchateľoch pátra a prosí svedkov, ktorí sa v sobotu okolo 03:00 hod. pohybovali v okolí benzínovej pumpy, aby zavolali na číslo 158.

Upozorňujeme, že nasledujúce video nie je vhodné pre maloletých!

Zdroj: Bystricoviny.sk (PP)